## CHECKLIST - strona główna - sklep internetowy  

- [ ] 1. Mam dostęp do menu nawigacji po głównych kategoriach  
- [ ] 2. Strona przewija się  
- [ ] 3. Zdjęcia ładują się 
- [ ] 4. Elementy tekstowe są wyraźne i czytelne
- [ ] 5. Strona jest responsywna  
    - czy elementy graficzne są w stanie się pomniejszać lub obcinać
    - czy obrazki wyświetają się z odpowiednią rozdzielczością
    - czy kolumny nie wyświetlają się obok siebie tylko pod sobą
    - czy odstępy między elementami klikalnymi są zachowane
    - czy menu się zwija
    - czy tekst się zawija (także wokół zdjęć)
    - czy czcionka skaluje się na mniejszych ekranach
    - czy jestem w stanie sterować stroną palcem
    - czy jest scroll poziomy (którego nie powinno być)
    - breakpoint – czy działają, jak działają (325, 760, 1024, 1080p, 1440p, 1200, 4k)
- [ ] 6. Odnośniki do poszczególnych podstron działają 
- [ ] 7. W stopce strony znajdują się informacje dodatkowe o sklepie (adres, telefon)
- [ ] 8. W stopce strony znajduje się menu nawigacyjne 
- [ ] 9. Jestem w stanie łatwo zlokalizować przycisk logowania/rejestracji 
- [ ] 10. Jestem w stanie łatwo zlokalizować odnośnik do koszyka 
- [ ] 11. Szybkość ładowania poszczególnych elementów strony
- [ ] 12. Łatwy dostęp do wyszukiwania produktów 