# Lab_6 Laminas AJAX PDF

Zadania z Lab 5

Michał Walkiewicz walkiewm@wit.edu.pl

Instrukcja:

1. Umieść pai folder w htdocs

2. Sprawdź czy plik php.ini ma odkomentowane extension=gd, jeśli tak usuń średnik

3. W terminalu będąc w katalogu htdocs\pai 'composer install' by zaciągnąć vendor. 

4. Wykonany widok: http://localhost/pai/public/oferty/lista

   ​								http://localhost/pai/public/koszyk

   * dodano zaktualizowanie liczby ofert
   * dodano ograniczanie w dodawaniu tej samej oferty do koszyka dla użytkownika
   * dodano wyświetlenie listy ofert w koszyku
   * dodano możliwość usuwania z koszyka
   * wydruk oferty(strony) z koszyka

   

   

