# Lab_5 Laminas MVC cz 3

Zadania z Lab 5

Michał Walkiewicz walkiewm@wit.edu.pl

Instrukcja:

1. Umieść pai folder w htdocs

2. W terminalu będąc w katalogu htdocs\pai 'composer install' by zaciągnąć vendor. 

3. Wykonany widok: http://localhost/pai/public/oferty

   * dodano akcje szczegóły

   * dodano ograniczanie widoku po powierzchni
   
   * dodano ograniczanie widoku po cenie
   
   
   
   

