\documentclass[web]{cznic}
\usepackage{ipv6}

\title{IP verze 6}
\author{Pavel Satrapa}
\date{}
\hypersetup{pdftitle={IPv6}}
\hypersetup{pdfauthor={Pavel Satrapa}}

\mediaRedefinice

\ifdefined\HCode\else
\hyphenation{net-sca-pe net-work NAT-ová-ní NAT-ovat Goo-gle Mac-OS}
\fi

%\renewcommand{\topfraction}{0.8}
%\renewcommand{\floatpagefraction}{0.75}

%\includeonly{microsoft}
%\fancyhead[R]{\emph{pracovní verze---nešiřte}}

\begin{document}

\ifdefined\HCode
  % include cover image only in the ePub mode
  \ifthenelse{\boolean{mobi}}{}
  {\coverimage{img/cover.png}}
\fi

\input{tiraz-predni}

\strankyZahlavi

\predel{Předmluva vydavatele}
\input{pmnic}

\predel{Předmluva}
\input{pmtotal}
%\input{pmtotal2}
%\input{typo}
%\input{kontakt}

\ifthenelse{\boolean{web} \OR \boolean{tisk}}{
    \predel{Obsah}
    \tableofcontents
}{}
\odkazyPodtrhnout

\predel{Úvod}
\include{uvod}

\cast{Jak funguje IPv6}{nic}

\include{datagram}
\include{adresy}
\include{icmp}
\include{objsous}
\include{autokonf}
\include{smerovani}
\include{multicast}
\include{dns}
\include{ipsec}
\include{mobil}
\include{prechod}


\cast{IPv6 v~praxi}{nic}

\include{vlastnikuze}
\include{bsd}
\include{linux}
\include{microsoft}
\include{cisco}
\include{swrouter}
\include{radvd}
\include{bind}
\include{dhcp}

\cast{Přílohy}{nic}

\appendix
\include{multiadr}
\include{spec}

\input{liter}

% \ifthenelse{\boolean{web} \OR \boolean{tisk}}{
  \ifdefined\HCode
   % odkazovat přímo na rejstřík s tex4ht 
  \predel{%
  \addcontentsline{toc}{chapter}{Rejstřík}%
    Rejstřík
  }
      \else
  \predel{Rejstřík}
    \phantomsection
    \odkazyNepodtrhavat
    \input{vizndx}
    \renewcommand{\indexname}{Rejstřík}
    \paticka{Rejstřík}
    \thispagestyle{fancy}
    \vspace{1cm}
  \addcontentsline{toc}{chapter}{Rejstřík}
  \fi
  \printindex
% }{}

\cleardoublepage
\input{tiraz-zadni}

\newpage
\mbox{}

\end{document}

