---
title: Den 63 - Odškodnění
authors:
  - acluxace
date: 2013-10-03T20:36:37.000Z
tags:
  - regular
---
<p>Společně s mým finančním poradcem jsme dali dohromady žádost na společnost zabývající se vymáháním odškodného. Z některých těch položek jejich formuláře šel strach.Tuna právničiny, souhlasím že tohle, mají právo za mě támhleto. Je dobré že k sobě mám člověka, který se podobnými věcmi zabývá a zkouknul, že je to v pořádku.</p>