
<div align="center">
  <img src="https://i.ibb.co/syVTfWb/6d58817f09e15d326fa1807f2a57587c.jpg" alt="6d58817f09e15d326fa1807f2a57587c" border="0"> 
  <h1> Efsane Userbot 🇹🇷</h1>
</div>
<p align="center">
    Efsane Userbot, 𝑇𝑒𝑙𝑒𝑔𝑟𝑎𝑚 𝑘𝑢𝑙𝑙𝑎𝑛𝑚𝑎𝑛ı𝑧ı 𝑘𝑜𝑙𝑎𝑦𝑙𝑎𝑠̧𝑡ı𝑟𝑎𝑛 𝑏𝑖𝑟 𝑏𝑜𝑡𝑡𝑢𝑟. 𝑇𝑎𝑚𝑎𝑚𝑒𝑛 𝑎𝑐̧ı𝑘 𝑘𝑎𝑦𝑛𝑎𝑘𝑙ı 𝑣𝑒 𝑢̈𝑐𝑟𝑒𝑡𝑠𝑖𝑧𝑑𝑖𝑟. <br>
    Efsane Userbot 𝑖𝑠 𝑎 𝑏𝑜𝑡 𝑡ℎ𝑎𝑡 𝑚𝑎𝑘𝑒𝑠 𝑖𝑡 𝑒𝑎𝑠𝑦 𝑡𝑜 𝑢𝑠𝑒 𝑇𝑒𝑙𝑒𝑔𝑟𝑎𝑚. 𝐼𝑡 𝑖𝑠 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑙𝑒𝑡𝑒𝑙𝑦 𝑜𝑝𝑒𝑛 𝑠𝑜𝑢𝑟𝑐𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝑓𝑟𝑒𝑒.

    
</p>

----

## 🇹🇷 Otomatik Kurulum / Automatic Setup 🇺🇲

**Android:** 

` bash <(curl -L https://bit.ly/3tUBVha) `

**iOS:**  

`apk update && apk add bash && apk add curl && curl -L -o siri_installer.sh https://bit.ly/3ayPGdk && chmod +x Efsane_installer.sh && bash Efsane_installer.sh`

**Windows 10:** 

`Invoke-Expression (New-Object System.Net.WebClient).DownloadString('https://bit.ly/3dEefrp')`


🇹🇷**Tarayıcı Kurulum / Online Setup**🇺🇲

[![Run on Repl.it](https://repl.it/badge/github/ErdemBey1/siriinstaller)](https://repl.it/@ErdemBey1/siriinstaller)

### 🇹🇷 Elle Kurulum / Manual Setup 🇺🇲

[![Deploy](https://www.herokucdn.com/deploy/button.svg)](https://heroku.com/deploy?template=https://github.com/Mehmetbaba06/EfsaneUserbot)

## 🇹🇷 Bilgilendirme / İnformation 🇺🇲
***Herhangi bir istek & şikâyet & öneri varsa [destek grubuna](https://t.me/kanalEfsanestar) ulaşabilirsiniz.***

***You can reach the [support group](https://t.me/kanalEfsanestar) if there are any requests & complaints & suggestions.***
```
    Userbottan dolayı; Telegram hesabınız yasaklanabilir.
    Bu bir açık kaynaklı projedir, yaptığınız her işlemden kendiniz sorumlusunuz. Kesinlikle Siri yöneticileri sorumluluk kabul etmemektedir.
    Efsaneyi kurarak bu sorumlulukları kabul etmiş sayılırsınız.
```

```
     Due to Userbot; Your Telegram account may be banned.
    This is an open source project, you are responsible for everything you do. Absolutely, Efsane administrators do not accept responsibility.
    By establishing Efsane , you are deemed to have accepted these responsibilities.
```

### 🇹🇷 Geliştiriciler / Developers 🇺🇲
 - [Türkish Developers](https://t.me/EfsaneStar) 
