## Student: Zhulanov Maxim
### p0211 - Тренувальне завдання №1
### p0911 - Тренувальне завдання "Дерево каталогів"
Я создал образцы классов и 1 каталог, чтобы увидеть результат.
### work2_tasktdd - Завдання 2
### verification_work - КР1. Комплексне завдання: Files, Collections, Streams
Поскольку нельзя добавлять производителей без сувениров была создана следующая структура:
Сувенир HAS Производитель. То есть сувениры вмещают в себе производителей, а не наоборот.
### collectionTask - Завдання 3. Завдання на колекції
### busTracker - Підсумкова КР
Трекер автобусів - Додавання/зміна/відображення/видалення автобусів і власників.
Зв'язок один до багатьох. Власник може мати багато автобусів. Автобус може мати лише одного власника.
Оскільки реалізовано такий зв'язок, то є відображення автобусів конкретного власника.