---
title : "Oefening"
draft: false
weight: 7
---

* Installeer GIT op jouw (virtuele?) pc.
* Configureer GIT zodat jouw naam en emailadres in de toekomst zichtbaar zullen zijn bij commits.
* Maak een keypair aan.
* Voeg je public key toe aan Gitlab.
* Projecten in Gitlab hebben drie visibility levels. Zoek uit wat de gevolgen zijn van deze keuze, en doe meteen een audit van alle projecten die je momenteel reeds hebt. Staan er projecten public die eigenlijk moeten verborgen staan?