---
title : Samenwerking met GIT
draft: false
weight: 15
---

Met meerdere personen samenwerken is altijd een uitdaging, maar als je dat gestructureerd doet, kan GIT helpen om het aantal conflicten laag te houden.

Over wat de beste strategie is om samen te werken bestaan veel verschillende meningen (zoek bijvoorbeeld Git flow eens op), maar telkens opnieuw leunen ze heel sterk op de branching en merging functionaliteit die in Git ingebouwd zit.










