---
title: Reserveren
date: 2020-03-18 12:25:00 +01:00
---

1. Om te reserveren, vragen we u om het reserveringsformulier in te vullen.

1. We krijgen de aanvraag meteen binnen en kunnen kijken of er een sloep beschikbaar is voor jullie; We laten het zsm weten;

2. Heeft u vragen, dan zijn wij de hele week telefonisch voor u bereikbaar. opde voice mail zetten we de actuele informatie.


### Telefoon

1. De Scheepsjongens: +31 (0)6 8184 7272
2. Bij geen gehoor  : +31 (0)6 224 885 00

### Email

1. descheepsjongens@gmail.com

### Betaal gegevens:

1. Rekening nr:  NL85 INGB 0001797258  
2. tnv. De Scheepsjongens 

             
Postadres: 
 utrechtsestraatweg 4
 3481LA Harmelen
