---
title: Stremmingen van de vaarwegen
date: 2020-04-05 23:11:00 +02:00
---

**~vanaf 20 mei worden de sluizen en bruggen bediend zoals normaal in de zomer!~**


Actuele info is ook te lezen op vaarweginformatie.nl
verdere actuele info over de vaarwegen in de buurt van het HDSR is te zien op de site https://www.hdsr.nl/werk/recreatie/varen/
