---
title: Elektrische Fluistersloepen
date: 2020-03-18 16:02:00 +01:00
position: 0
---

### Oudenrijn (2 stuks in Woerden)
![foto elek.jpg]({{site.baseurl}}/assets/images/boats/ouderijn/ouderijn-far.jpg){:class="centre"}
1. 1. Fluistersloep voor 2 - max. 10 personen


### Nicky (2 in Woerden en 2 in Harmelen)
![nicky-far.jpeg]({{site.baseurl}}/assets/images/boats/nicky/nicky-far.jpeg){:class="centre"}
1. 1.  Fluistersloep voor 2 - max. 10 personen.


