### 36-matfeterija

## Opis
Matf message board sa različitim temama i opcijom za registraciju. Kombinacija Reddita i Twittera, na primer, gde se iz Reddita uzima opcija praćenja tema, a iz Twittera nalozi i praćenje ljudi. Koriste se tehnologije obrađene na kursu, dakle Express, MongoDB, Angular...

## Razvijaoci
- [Teodora Nićković, 57/2016](https://gitlab.com/art3mida)
- [Dušan Pantelić, 160/2015](https://gitlab.com/pantelic-dusan)
- [Lazar Vasović, 99/2016](https://gitlab.com/matfija)
