
# Project 33-Ulix

Platforma na kojoj korisnici vode evidenciju o raznim temama koje sami definišu, navodeći osnovne informacije, beleške, razmišljanja, i sl. Teme se mogu kategorizovati.

## Developers

- [Tijana Jevtić, 421/16](https://gitlab.com/tijanatijanatijana)
