# Project 23-Fashion Unlimited

Projekat obuhvata izradu Web Shopa koji treba da zadovoljava sve potrebe pretrage, filterovanja i odabira odgovaracuje robe, kao i komunikaciju sa serverskim katalogom koji automatski redukuje i dodaje proizvode na osnovu zahteva sa klijenta.

[Video koji demonstrira rad aplikacije.](https://www.youtube.com/watch?v=08whfhRcbEk&ab_channel=AdminOE)

[Prezentacija funkcionalnosti aplikacije.](https://drive.google.com/file/d/1L9mRboxsFiLC-ayvVSkpSat9bg74Wwaz/view?usp=sharing)


## Developers

- [Dusan Savic, 104/2015](https://gitlab.com/saveonnn)
- [Katarina Rudinac, 8/2015](https://gitlab.com/rudinac)
- [Selena Vukadinovic, 88/2015](https://gitlab.com/Vukadinovic_Selena)
- [Vladimir Batocanin, 74/2016](https://gitlab.com/VBatocanin)
