# Project 05-TravelExplorer

Aplikacija koja korisnicima omogućava pretragu turističkih destinacija u Srbiji, uz razne opcije filtriranja rezultata.

## Developers

- [Mateja Trtica, 166/2016](https://gitlab.com/Mateja97)
- [Nikoleta Vukajlovic, 144/2016](https://gitlab.com/nina5558)
- [Jelisaveta Smiljanic, 138/2016](https://gitlab.com/JelisavetaS)
- [Stefan Golubovic, 135/2016](https://gitlab.com/StefanGolubovic)
- [Aleksandra Niksic, 72/2016](https://gitlab.com/mi16072)
