**Step Project Forkio**
***

**Учасники проекту:**
***

Студент №1: Голоднюк Марія;

***

**Перелік використаних технологій:**
***

* Макет виконано із урахуванням принципів адаптивної верстки;
* Для забезпечення адаптивності використовували медіа запити;
* Усі стилі були написані в файлах SCSS;
* Усі класи на сторінці задані із використанням методології БЕМ.
* Проект збирається із використанням менеджера завдань Gulp
***

**Завдання, які виконував студент №1**
***

* Зверстав шапку сайта із верхнім меню (включаючи випадаюче меню при малому розширені екрану).
* Зверстав секцію People Are Talking About Fork.
* Розмістив сторінку проекту на Github Pages.

***

**Завдання, які виконував студент №2**
***

* Зверстав секцію Revolutionary Editor`
* Зверстав секцію Here is what you get.
* Зверстав секцію Fork Subscription Pricing.
* Налаштував Gulp.
