1. Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.
   document.createElement - У HTML-документах створює елемент з тим тегом, що вказано в аргументі або HTMLUnknownElement, якщо ім'я тега не розпізнається.
2. Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.
   insertAdjacentHTML() розбирає вказаний текст як HTML або XML і вставляє отримані вузли (nodes) у DOM дерево у вказану позицію
   'beforebegin': до самого element (до відкритя тега).
   'afterbegin': відразу після тега element, що відкриває (перед першим нащадком).
   'beforeend': відразу перед закриваючим тегом element (після останнього нащадка).
   'afterend': після element (після закритя тега).
3. Як можна видалити елемент зі сторінки?
   parent.removeChild(node), node.remove
