1. Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM).
   Document Object Model (DOM) – це універсальний інструмент, що дозволяє JavaScript-розробникам керуватися вмістом вже завантаженої веб-сторінки.
2. Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?
   innerText витягує та встановлює вміст тега у вигляді простого тексту, тоді як innerHTML витягує та встановлює вміст у форматі HTML.
3. Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?
   document. querySelector(". class") - повертає перший відповідний елемент на сторінці, або null якщо нічого не знайде.
   document.querySelectorAll(".class") - завжди повертає NodeList колекцію всіх знайдених елементів. До кожного елемента з колекції можна звертатися за номером.
   Залежить від задачі яку код повинен виконати.
