1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.
   Метод forEach() виконує вказану функцію один раз для кожного елемент у масиві.
2. Як очистити масив?
   Щоб повністю очистити масив від елементів, потрібно встановити його довжину на нуль. Ця операція видаляє всі елементи масиву, і навіть їх значення.
3. Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?
   Метод Array. isArray() повертає true, якщо об'єкт є масивом і false, якщо він масивом не є.
