1. Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту 
   Метод об'єкта це функція яка належить об'єкту
2. Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?
   Тип даних, об'єкти якого можуть приймати одне з двох значень: true та false
3. Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?
   Об'єкт — це посилальний тип даних, тобто це значення в пам'яті, на яке можна послатися за допомогою ідентифікатора.
