1. Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
   Функції полегшують код і скорочує його. Функція це як міні-код, який виконується лише при зверненні до неї
2. Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.
   Аргумент функції - це значення, що передаються функції під час її виклику
3. Що таке оператор return та як він працює всередині функції?
   Оператор return завершує виконання поточної функції та повертає її значення.
   При виклику оператора return у функції, її виконання припиняється. Вказане значення повертається до місця виклику функції.
