1. Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.
   За допомогою циклів можна робити повторення якихось дій необхідну кількість разів. 
   Цикли заощаджують пам'ять. Цикл складається з умови та тіла циклу. 
   Також цикли можна поміщати внутрішньо іншого циклу.
2. Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.
   for використовується коли ви заздалегідь знаєте, скільки разів вам потрібно щось зробити; 
   while використовується коли ви не знаєте, скільки разів потрібно щось зробити; 
   do ... while працює аналогічно з оператором while. Відрізняється тим, що do ... while завжди виконує вираз в фігурних дужках, по крайней мере один раз, навіть якщо перевірка умови повертає false.
3. Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?
   Неявним перетворення типів - це значення які можуть бути конвертовані між різними типами автоматично.
   Зазвичай таке відбувається, коли у виразах використовують значення різних типів.
   Значення одного типу в значені іншого типу, записуючи це відповідним чином в коді, скажімо, як Number(value), це називається явним приведенням типів
