1. Які існують типи даних у Javascript?
   Undefined, Boolean, Number, String, BigInt, Symbol, Null, Object
2. У чому різниця між == і ===?
   Оператор == порівнює на рівність, тоді як === — на ідентичність.
3. Що таке оператор?
   Оператор - це спеціальний символ, який використовується для виконання операцій з операндами
