1. Опишіть своїми словами різницю між функціями setTimeout() і setInterval().
   setTimeout() Виконує зазначений блок коду один раз після закінчення зазначеного часу
   setInterval() Виконує зазначений блок коду кілька разів із певним інтервалом між кожним викликом
2. Що станеться, якщо в функцію setTimeout() передати нульову затримку? Чи спрацює вона миттєво і чому?
   спрацює тому що Значення за замовчуванням – 0.
3. Чому важливо не забувати викликати функцію clearInterval(), коли раніше створений цикл запуску вам вже не потрібен?
   Для setInterval функція залишається в пам'яті, поки не буде викликано clearInterval і може займати більше пам'яті. Тому, якщо регулярний виклик функції більше не потрібен, краще відмінити його, навіть якщо функція дуже маленька.
