1. Чому для роботи з input не рекомендується використовувати клавіатуру?
   Події клавіатури призначені для роботи з клавіатурою. Так, їх можна використовувати для перевірки введення input, але будуть недоліки. Наприклад, текст може бути вставлений мишкою, за допомогою правого кліка та меню, без жодного натискання клавіші.
   Деякі мобільні пристрої також не генерують keypress/keydown, а одразу вставляють текст у поле. Не можна вводити на них за допомогою клавіатурних подій.

