1. Як можна оголосити змінну у Javascript?
   У JavaScript є три види оголошення змінних: var, let, const.
2. У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?
   Prompt виводить повідомлення і чекає, поки користувач введе текст, а потім повертає введене значення або null, якщо введення скасовано. 
   Confirm виводить повідомлення та чекає, доки користувач натисне «OK» або «CANCEL» і повертає true/false
3. Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.
   Неявним перетворення типів - це значення які можуть бути конвертовані між різними типами автоматично.
   Зазвичай таке відбувається, коли у виразах використовують значення різних типів.
   Приклад: 12 / "6"  . "number" + 15 + 3  . "foo" + + "bar"   . 'true' == true
