﻿# نیازمندی های تابعی
1: ثبت اطلاعات شخص در سیستم
2: تعیین نوع فعالیت شخص در مجموعه
3: تعیین پایه حقوق
4: اطلاعات دریافت فیش حقوقی 
5: گزارشات فیش های حقوقی دریافت شده توسط کارمندان 
6: اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه حقوق 


# نیازمندی های غیر تابعی
1: نرم افزاری به منظور ثبت ساعات ورود و خروج
2: نرم افزاری به منظور ثبت مرخصی ها
3: نرم افزاری به منظور ثبت ساعات اضافه کاری
4: نرم افزار محاسبه حقوق