##report salary
## usecase نمایش فیش حقوقی کارمندان: نام
## actor سیستم :نام
## رخدادها:
## 1.مراجعه به دیتابیس
## 2.نمایش دیتابیس در دیتاگرید
## شرایط ورود سیستم:
## نام کاربری و کلمه عبور مورد تایید باشد.
## دیتابیس روی سیستم موجود باشد

![alt text](DOCUMENTATION/images/UsecaseDiagram/ureport.png)



##calculate salary
## usecase :نمایش اطلاعات کارمند
## actor سیستم :نام
## رخدادها:
## 1. مراجعه به دیتابیس و انتاب ستون های نام و نام خانوادگی
## 2.نمایش ستون های انتخاب شده در تکست مربوطه
## شرایط ورود سیستم:
## نام کاربری و کلمه عبور مورد تایید باشد.
## دیتابیس روی سیستم موجود باشد
## ***
## usecase :محاسبه حقوق
## actor:سیستم و حسابدار
## رخدادها:
## 1. حسابدار پایه حقوق و ساعات مرخصی و ساعات اضافه کاری و حقوق به ازای هر ساعت را وارد میکند
## 2.سیتم حقوق را بر اساس اطلاعات وارد شده محاسبه میکند
## 3.حسابدار ذخیره را میزند
## 4.اطلاعات توسط سیستم در دیتابیس ذخیره میشود
## شرایط ورود سیستم:
## پشتیبانی از محاسبه حقوق
## دیتابیس روی سیستم موجود باشد
![alt text](DOCUMENTATION/images/UsecaseDiagram/ucalculat.png)


##show salry
## usecase :نمایش حقوق
## actor:سیستم و کارمند
## رخدادها:
## 1.کارمند وارد بخش حقوق میشود
## 2.شماره پرسنلی خود را وارد میکند
## 3.سیستم با مراجعه به دیتابیس حقوق را در تکست مربوطه نمایش میدهد
## شرایط ورود سیستم:
## تایید شماره پرسنلی وارد شده
## دیتابیس روی سیستم موجود باشد
![alt text](DOCUMENTATION/images/UsecaseDiagram/ushowsalary.png)


##use case main
![alt text](DOCUMENTATION/images/UsecaseDiagram/usecase.png)

