zapiste do cronu tieto ulohy: 

0 4 * * * git pull

0 6 * * * /skripty/report.sh | mail -s "Denný report" [emailová adresa]

0 8 * * 3 /skripty/aktualizacia_webu.sh

0 0 * * * mysqldump -u root -p heslo database_prod | gzip > /var/backups/db-[dátum].sql.gz

vytvorte ansible module copy - aby ste skopirovali ulohy cronu na dalsie stroje (zatial bez playbooku)

/var/spool/cron/ -- storage pre cron 