# Whisper2MeBot | ربات با من پچ‌پچ کن
این یه ربات چت ناشناس تلگرامه که هیچ پیامی رو 
ذخیره نمی‌کنه و متن‌بازه

- [Wishper2Me](https://t.me/whisper2me_bot)

## قدم‌های بعدی
 - [x] اضافه کردن قابلیت بلاک
 - [ ] اضافه کردن قابلیت لینک کوتاه
 - [ ] دو زبانه کردن
 - [x] قابلیت ارسال فایل

### حمایت مالی
حمایت مالی صرف هزینه سرور میشه
* [PayPal](https://paypal.me/molaeiali)
* [Zarinpal](https://molaei.org/donate)

#### Attribution
Icons made by <a href="https://www.flaticon.com/authors/smashicons" title="Smashicons">Smashicons</a> from <a href="https://www.flaticon.com/" title="Flaticon"> www.flaticon.com</a>
