\chapter{Documenten omtrent ethische
aspecten}
\label{app:smec}

Onze onderzoeksprocedure werd gunstig bevonden door de Sociaal-Maatschappelijke
Ethische Commissie. Dit is een multidisciplinaire panel van deskundigen van de SMEC dat ethisch advies geeft over onderzoeksprojecten. Hieronder is ons goedgekeurde dossier met referentienummer G-2020 01 1954 terug te vinden. Vervolgens wordt de System Usability Scale, half-gestructureerd interview, denk-hardop procedure en finale vragenlijst gegeven. Tot slot volgen instemmingsverklaringen en een informatiebrochure. Door de Covid-19 maatregelen waren kleine aanpassingen nodig aan de onderzoeksprocedure, zoals besproken in Hoofdstuk \ref{chapter:methodologie}. Deze aanpassingen werden duidelijk vermeld aan de deelnemers van de studie.




%%% Local Variables: 
%%% mode: latex
%%% TeX-master: "masterproef"
%%% End: 