\begin{figure}
    \centering
\pgfplotsset{x=\linewidth/6,
    ybar, 
    y axis line style = {opacity=0},
    ytick style = {draw=none},
    ylabel={Aantal},
    ymin=0,
    ymax=9,
    xtick=data,
    axis x line=bottom,
    axis y line=left,
    enlarge x limits=0.2,
    xticklabels={,},
    yticklabels={,},
    xticklabel style={rotate=45,xshift=0.15cm,yshift=-0.15cm, anchor=east,text width=2cm,align=right},
    nodes near coords
    }

\begin{subfigure}{0.3\linewidth}
     \begin{tikzpicture}
    \begin{axis}[bar width=15pt,
    xlabel={Kennis van bier},
symbolic x coords={%
    {Onervaren},
    {Beginner},
    {Gemiddeld},
    {Expert}}
]
\addplot[fill=gray, height=4cm] coordinates {
    ({Onervaren},1) 
    ({Beginner},5) 
    ({Gemiddeld},3) 
    ({Expert},2)};
    \end{axis}
    \end{tikzpicture}
\end{subfigure}
\begin{subfigure}{0.3\linewidth}
     \begin{tikzpicture}
    \begin{axis}[bar width=15pt,
    xlabel={Kennis van technologie},
symbolic x coords={%
    {Onervaren},
    {Beginner},
    {Gemiddeld},
    {Expert}}
]
\addplot[fill=gray, height=4cm] coordinates {
    ({Onervaren},0) 
    ({Beginner},2) 
    ({Gemiddeld},8) 
    ({Expert},1)};
    \end{axis}
    \end{tikzpicture}
\end{subfigure}
\begin{subfigure}{0.3\linewidth}
     \begin{tikzpicture}
    \begin{axis}[bar width=15pt,
    xlabel={Frequentie bieraankoop},
symbolic x coords={%
    {Nooit},
    {Jaarlijks},
    {Maandelijks},
    {Wekelijks},
    {Dagelijks}}
]
\addplot[fill=gray, height=4cm] coordinates {
    ({Nooit},1) 
    ({Jaarlijks},5) 
    ({Maandelijks},3) 
    ({Wekelijks},2)
    ({Dagelijks},0)};
    \end{axis}
    \end{tikzpicture}
\end{subfigure}

\caption{Histogrammen van het aantal gebruikers op vlak van bierkennis, kennis van technologie en frequentie van bieraankopen voor de finale evaluatie}
\label{fig:finale-deelnemers}
    \end{figure}