\begin{table}
  \small
  \centering
    \caption{Antwoorden van de dertien deelnemers van helemaal niet akkoord tot helemaal akkoord op algemene vragen.}
  \renewcommand{\arraystretch}{1.5}{
  \begin{tabular}{p{7.5cm} p{7.5cm} }
      Deze toepassing helpt mij nieuwe producten te ontdekken &
   \adjustbox{valign=t}{\begin{tikzpicture}
      \begin{axis}[
          height=2cm, width=7cm,
          ymin=1, ymax=1, ytick={1}, yticklabels={,},
          x axis line style = {opacity=0.2},
          y axis line style = {opacity=0.2},
          xtick style = {draw=none},
          ytick style = {draw=none},
          xmajorgrids,
          xmin=1, xmax=5, xtick={1,...,5}, xticklabels={,},
          ] \addplot+[
    boxplot prepared={
      median=5,
      upper quartile=5,
      lower quartile=4,
      upper whisker=5,
      lower whisker=4
    },fill, draw=black,color=gray
    ] coordinates {};
      \end{axis}
    \end{tikzpicture}} \\

      De structuur en de tekst van het beeld zijn duidelijk &
    \adjustbox{valign=t}{\begin{tikzpicture}
      \begin{axis}[
          height=2cm, width=7cm,
          ymin=1, ymax=1, ytick={1}, yticklabels={,},
          x axis line style = {opacity=0.2},
          y axis line style = {opacity=0.2},
          xtick style = {draw=none},
          ytick style = {draw=none},
          xmajorgrids,
          xmin=1, xmax=5, xtick={1,...,5}, xticklabels={,},
          ] \addplot+[
    boxplot prepared={
      median=4,
      upper quartile=4.5,
      lower quartile=4,
      upper whisker=5,
      lower whisker=4
    },fill, draw=black,color=gray
    ] coordinates {};
      \end{axis}
    \end{tikzpicture}}\\
    
    De structuur en de tekst van het beeld zijn duidelijk &
    \adjustbox{valign=t}{\begin{tikzpicture}
      \begin{axis}[
          height=2cm, width=7cm,
          ymin=1, ymax=1, ytick={1}, yticklabels={,},
          x axis line style = {opacity=0.2},
          y axis line style = {opacity=0.2},
          xtick style = {draw=none},
          ytick style = {draw=none},
          xmajorgrids,
          xmin=1, xmax=5, xtick={1,...,5}, xticklabels={,},
          ] \addplot+[
    boxplot prepared={
      median=5,
      upper quartile=5,
      lower quartile=4,
      upper whisker=5,
      lower whisker=4
    },fill, draw=black,color=gray
    ] coordinates {};
      \end{axis}
    \end{tikzpicture}}\\
    
    De informatie gegeven voor de producten zijn duidelijk genoeg om een beslissing te maken voor een aankoop &
    \adjustbox{valign=t}{\begin{tikzpicture}
      \begin{axis}[
          height=2cm, width=7cm,
          ymin=1, ymax=1, ytick={1}, yticklabels={,},
          x axis line style = {opacity=0.2},
          y axis line style = {opacity=0.2},
          xtick style = {draw=none},
          ytick style = {draw=none},
          xmajorgrids,
          xmin=1, xmax=5, xtick={1,...,5}, xticklabels={,},
          ] \addplot+[
    boxplot prepared={
      median=4,
      upper quartile=5,
      lower quartile=4,
      upper whisker=5,
      lower whisker=3
    },fill, draw=black,color=gray
    ] coordinates {};
      \end{axis}
    \end{tikzpicture}}\\
    
    Ik zou de producten kopen als ik de kans hiervoor heb &
    \adjustbox{valign=t}{\begin{tikzpicture}
      \begin{axis}[
          height=2cm, width=7cm,
          ymin=1, ymax=1, ytick={1}, yticklabels={,},
          x axis line style = {opacity=0.2},
          y axis line style = {opacity=0.2},
          xtick style = {draw=none},
          ytick style = {draw=none},
          xmajorgrids,
          xmin=1, xmax=5, xtick={1,...,5}, xticklabels={,},
          ] \addplot+[
    boxplot prepared={
      median=4,
      upper quartile=5,
      lower quartile=4,
      upper whisker=5,
      lower whisker=3
    },fill, draw=black,color=gray
    ] coordinates {};
      \end{axis}
    \end{tikzpicture}}\\
    
    De toepassing helpt mij om een ideaal product te vinden &
    \adjustbox{valign=t}{\begin{tikzpicture}
      \begin{axis}[
          height=2cm, width=7cm,
          ymin=1, ymax=1, ytick={1}, yticklabels={,},
          x axis line style = {opacity=0.2},
          y axis line style = {opacity=0.2},
          xtick style = {draw=none},
          ytick style = {draw=none},
          xmajorgrids,
          xmin=1, xmax=5, xtick={1,...,5}, xticklabels={,},
          ] \addplot+[
    boxplot prepared={
      median=4,
      upper quartile=5,
      lower quartile=3.5,
      upper whisker=5,
      lower whisker=3
    },fill, draw=black,color=gray
    ] coordinates {};
      \end{axis}
    \end{tikzpicture}}\\
    
    Over het algemeen ben ik tevreden met de applicatie &
    \adjustbox{valign=t}{\begin{tikzpicture}
      \begin{axis}[
          height=2cm, width=7cm,
          ymin=1, ymax=1, ytick={1}, yticklabels={,},
          x axis line style = {opacity=0.2},
          y axis line style = {opacity=0.2},
          xtick style = {draw=none},
          ytick style = {draw=none},
          xmajorgrids,
          xmin=1, xmax=5, xtick={1,...,5}, 
          xticklabels={Helemaal niet akkoord,,,,},
          xticklabel style={anchor=west,text width=2cm,align=left,yshift=-0.65cm,xshift=-0.15cm},
          every extra x tick/.style={
          grid=none,
          draw=none,
          nodes near coords,
          xticklabel style={anchor=east,text width=2cm,align=right,yshift=0cm,xshift=0.3cm},
          },
          extra x ticks ={5},
          extra x tick labels={Helemaal akkoord},
          nodes near coords
          ] \addplot+[
    boxplot prepared={
      median=4,
      upper quartile=5,
      lower quartile=4,
      upper whisker=5,
      lower whisker=3
    },fill, draw=black,color=gray
    ] coordinates {};
      \end{axis}
    \end{tikzpicture}}\\
  \end{tabular}}
  \label{tab:antwoorden-intermediair}
\end{table}