Prosta wersja portalu mapowego stworzona w ramach nauki framework'u Django z dodatkiem Geodjango, bazy danych PostgreSQL z PostGIS oraz leaflet.

Portal można zobaczyć pod adresem: https://kalwaria.herokuapp.com


W razie pytań proszę pisać na: mariusz.jarosz@protonmail.com

Mariusz Jarosz




 
