Prosty program do wykrywania ruchu i zapisywania czasów do formatu csv


Program był tworzony w ramach nauki programowania w języku Python, a konkretnie pakietu cv2, Pandas i Nuitka, autor nie odpowiada za błędy wynikłe z jego użytkowania.</br>
W razie pytań proszę pisać na: mariusz.jarosz@protonmail.com</br>
Mariusz Jarosz
