Prosty program do zarządzania bazą danych dostępnych książek


Program był tworzony w ramach nauki programowania w języku Python, a konkretnie pakietu sqlite, Tkinter i PyInstaller, autor nie odpowiada za błędy wynikłe z jego użytkowania.</br>
W razie pytań proszę pisać na: mariusz.jarosz@protonmail.com</br>
Mariusz Jarosz




 
