**HW1_variables-data-types**

**1.	Як можна оголосити змінну у Javascript?**
Оголосити змінну в JavaScript можна кількома способами:
-	const  - змінна, значення якої є постійним і не може бути перезаписане;
-	let – змінна, значення якої може бути перезаписане.
Також для оголошення змінної використовували var, але наразі цей спосіб є застарілим і не рекомендується до використання.

**2.	У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?**
Функція prompt виводить модальне вікно з текстовим повідомленням,  рядком, в якому користувач може ввести свою відповідь, і кнопками ОК та Cancel.
Функція confirm виводить модальне вікно з текстом (питанням) і кнопками для відповіді користувача: ОК або Cancel.

**3.	Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.**
Неявне перетворення типів – це автоматичне перетворення типів на потрібний тип для виконання зі значеннями операторів чи функцій.
Наприклад:
const number1 = 5;  //(Number)
const number2 = ‘9’;  //(String)
const sum = number1 + number2; // result = 59, type String
