**HW5 - create-user**


**1. Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту.**
Метод об'єкту - це функція, створена всередині об'єкту, яка виконує визначені операції зі значеннями властивостей об'єкта.

**2. Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?**
Значенням властивостей об'єкта може мати будь-який тип даних, але значення не можна не вказувати взагалі.

**3. Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?**
Об'єкт як посилальний тип даних означає, що JavaScript запам'ятовує не окремі властивості об'єкта і їх значення, а посилання на місце, де ці властивості і їх значення зберігаються. 