**HW6 - user-age-and-password**


**1. Опишіть своїми словами, що таке екранування, і навіщо воно потрібне в мовах програмування.**
Екранування - перетворення спеціальних символів у звичайні шляхом додавання зворотньої косої лінії "\\". Екранування потрібне в мовах програмування, зокрема, для відображження та пошуку спеціальних символів.

**2. Які засоби оголошення функцій ви знаєте?**
Функцію можна оголосити кількома способами: 
**function declaration** - оголошення функції через ключове слово function, після якого вказується назва функції, в круглих дужках - параметри функції, у фігурних дужках - тіло функції.
**function expression** - функція оголошується через ключове слово function, але не має імені і записується в змінну.

**3. Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?**
Hoisting - це підняття оголошення функцій чи змінних. Даний механізм переміщує змінні і оголошення функцій вверх по своїй області видимості до виконання коду.