**HW9 - show-list-on-page**


**1. Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.**
Новий HTML тег можна створити за допомогою методу document.createElement(tag). Щоб новостворений елемент зявився на сторінці у браузері його необхідно додати в HTML за допомогою методу append: element.append(newElement). Також можна використати метод innerHTML: element.innerHTML = <tagName>text</tagName>, але перший спосіб є безпечнішим.

**2. Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.**
Перший параметр фунції insertAdjacentHTML вказує на те, куди відносно існуючого елемента буде додано новий елемент: beforebegin - безпосередньо перед елементом; afterbegin - на початок елементу; beforeend - в кінець елементу; afterend - одразу після елементу.

**3. Як можна видалити елемент зі сторінки?**
Видалити елемент зі сторінки можна за допомогою методу elem.remove().
