**HW4 - math-function**

**1. Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.**
Функції дозволяють уникнути дублювання коду. Тобто, якщо в багатьох місцях коду потрібно виконати однакові дії, то можна один раз написати функцію і потім викликати її в потрібних місцях, задаючи необхідні параметри.

**2. Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.**
Аргумент - це та інформація, яка використовується у тілі функції для її виконання. Якщо при виклику функції аргументи не передали, то таким аргументам присвоюється значення undefined. При створенні функції можна вказати параметр за замовчуванням - це той аргумент, який буде використаний для виконання функції, якщо при виклику функції аргумент не буде переданий.

**3. Що таке оператор return та як він працює всередині функції?.**
Оператор return повертає результат функції в те місце, де вона була викликана. Якщо певна умова виконується всередині функції, то оператор return зупиняє подальше виконання функції і повертає результат в код. 

