**HW2 - alert-prompt-confirm**

**1. Які існують типи даних у Javascript?**
У Javascript існують такі типи даних:
- number;
- bigInt;
- string;
- boolean;
- null;
- undefined;
- object;
- symbol.

**2. У чому різниця між == і ===?**
== - це нестрога рівність, при якій Javascript застосовує приведення типу даних (1 == '1'  // true)
=== - це строга рівність, без спроби перетворення типу даних (1 === '1'  //false)


**3. Що таке оператор?**
Оператор - це дія, яку потрібно виконати з операндами (аргументами).
