**HW12 - highlight-letters**


**1. Чому для роботи з input не рекомендується використовувати клавіатуру?**
При роботі з input відслудковування тільки клавіатурних подій недостатньо, оскільки інформація може бути введена голосом або вставлена за допомогою миші.