**HW13 - cycled-slider**


**1. Опишіть своїми словами різницю між функціями setTimeout() і setInterval()`**
setTimeout() виконує функцію один раз, setInterval() виконує функцію регулярно з заданим інтервалом до моменту її зупинки.

**2.Що станеться, якщо в функцію setTimeout() передати нульову затримку? Чи спрацює вона миттєво і чому?**
Якщо в функцію setTimeout() передати нульову затримку вона виконається якнайшвидше, але після завершення поточного коду. Така функція справцює не миттєво, а через кілька мілісекунд після поточного скрипту.

**3.Чому важливо не забувати викликати функцію clearInterval(), коли раніше створений цикл запуску вам вже не потрібен?**
До того часу поки не буде викликано функцію clearInterval, функція setInterval залишається в пам'яті і існують зовнішні змінні, на які ця функція посилається.