**HW7 - filter-array**


**1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.**
Метод forEach виконує певну callback функцію для кожного елемента масиву. При цьому даний метод не змінює вхідний масив і не створює новий масив.

**2. Як очистити масив?**
Очистити масив можна кількома способами: метод splice - arr.splice(0) - видалить всі елементи, починаючи з елемента, зазначеного в дужках, і до кінця;  метод slice - arr.slice(arr.length) - повертає всі, елементи, починаючи з елемента, зазначеного в дужках; присвоїти змінній масиву пустий масив arr = []; присвоїти масиву довжину 0 - arr.length = 0.

**3. Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?**
Для перевірки чи є змінна масивом використовується метод Array.isArray(). Повертає true, якщо змінна є масивом, і false - якщо змінна не масив.
