**HW3 - find-multiples**

**1. Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.**
Цикли дозволяють виконувати певну дію допоки не виконається умова чи перебирати масиви або об'єкти з певним кроком, не пишучи на кожен крок окрему команду, а записавши її один раз.


**2. Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.**
Викристання циклу while: модальне вікно (prompt) з'являється до того часу, поки користувач не введе ціле число (тобто допоки не виконається умова циклу while).
Використання циклу for: для перебирання кожного окремого значення в заданому діапазоні (наприклад, числа від 1 до n) і перевірку його на виконання певних умов (наприкллад, чи ділиться без остачі на 5).


**3. Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?**
Явне перетворення типів - це коли в коді JS пишеться, що потрібно перетворити певне значення (наприклад, команда +prompt('Введіть число') перетворить рядок string на число number).
Невне перетворення типів - це коли JS самостійно приводить типи для виконання певних операторів (наприклад, приведення до Boolean при порівнянні рядка з текстом і "": рядок з текстом - приведе до true; "" - приведе до false).
