**HW2 - try-catch**

**Наведіть кілька прикладів, коли доречно використовувати в коді конструкцію try...catch.**
Конструкцію try...catch доцільно використовувати коли: 1. виконання частини коду з потенційною помилкою не впливає на подальший результат виконання коду і потрібно, щоб код продовжував виконуватись; 2. при взаємодії з користувачами, наприклад, неправильний формат введення даних, неправильно вказаний шлях до файлу тощо; 3. при роботі з зовнішніми ресурсами, наприклад відмова підключення, недоступність файлу тощо.