**HW3 - Destructuring**

**Поясніть своїми словами, як ви розумієте, що таке деструктуризація і навіщо вона потрібна**
Деструктуризація - це присвоєння певних елементів масиву чи ключів об'єкту в окремі змінні. Деструктуризація дозволяє витягнути окремі елементи, частини масиву чи об'єкта і працювати вже з цими окремими частинами, даючи також можливість скоротити код.
