**HW4 - Fetch-data**

**Поясніть своїми словами, що таке AJAX і чим він корисний при розробці Javascript.**
AJAx - це технологія, яка дозволяє обмінюватись інформацією з сервером без перезавантаження сторінки. За допомогою AJAX JavaScript може надсилати запити і підвантажувати на сторінку нову інформацію без перезавантаження цієї сторінки.
