**HW1 - ES6-classes**

**1.	Поясніть своїми словами, як ви розумієте, як працює прототипне наслідування в Javascript**
Прототипне наслідування працює наступним чином: якщо при зчитуванні якоїсь властивості чи методу в певному обєкті (наприклад, А) такої властивості чи методу немає, то така властивість чи метод буде шукатись в обєкті (наприклад, Б), який виступає прототипом для нашого обєкта (А), і так по ланцюжку вгору.


**2.	Для чого потрібно викликати super() у конструкторі класу-нащадка?**
Ключове слово super використовується для виклику властивостей і функцій батьківського класу.
