[![Runbot Status](https://runbot.odoo-community.org/runbot/badge/flat/119/10.0.svg)](https://runbot.odoo-community.org/runbot/repo/github-com-oca-l10n-turkey-220)
[![Build Status](https://travis-ci.org/OCA/l10n-turkey.svg?branch=10.0)](https://travis-ci.org/OCA/l10n-turkey)
[![Coverage Status](https://coveralls.io/repos/OCA/l10n-turkey/badge.png?branch=10.0)](https://coveralls.io/r/OCA/l10n-turkey?branch=10.0)
[![Code Climate](https://codeclimate.com/github/OCA/l10n-turkey/badges/gpa.svg)](https://codeclimate.com/github/OCA/l10n-turkey)
[![Issue Count](https://codeclimate.com/github/OCA/l10n-turkey/badges/issue_count.svg)](https://codeclimate.com/github/OCA/l10n-turkey)

Odoo modules for Turkey
=======================

Odoo modules for Turkey

### Odoo Türkiye yerelleştirme projemize katkılarınızı bekliyoruz.

* Projemiz OCA içinde barındığı için modüllerin ve içeriğin **OCA kalite standartları**nı sağlaması gerekmekte.
* [Contribute to OCA](https://odoo-community.org/page/Contribute) sayfasında genel bilgiler mevcut.
* Eklenecek modüller için genel kurallara https://github.com/OCA/maintainer-tools/blob/master/CONTRIBUTING.md adresinden erişebilirsiniz.
* https://github.com/OCA/l10n-turkey adresinden github depomuza ulaşabilir github üzerinden projemize katkıda bulunabilirsiniz.
* Modülleri geliştirirken [OCA tarafından hazırlanan kalite kontrol programları](https://github.com/OCA/maintainer-quality-tools) ile kalite kontrol işinizi kolaylaştırabilirsiniz.
* Türkçe çevirilere katkıda bulunmak için https://www.transifex.com/ a üye olabilirsiniz.
* Bize e-posta ile ulaşmak için turkey@odoo-community.org e-posta listemizi kullanabilirsiniz.

[//]: # (addons)
[//]: # (end addons)

Translation Status
------------------
[![Transifex Status](https://www.transifex.com/projects/p/OCA-l10n-turkey-10-0/chart/image_png)](https://www.transifex.com/projects/p/OCA-l10n-turkey-10-0)
