# PAM

#### PAM

Crearem una aplicació que autentifiqui usuaris utilizant PAM

mporto20/pam22:python

**instal·lar pip(software de python-pam)**

docker run --rm --name pam.edt.org -h pam.edt.org --net 2hisx --privileged -it mporto20/pam22:python

Creacio de pamaware.py
	- Programa en Python que mostra els numeros del 0 al 10 que per utilitzar-lo autentifiqui usuaris.

Creacio pammates.py
