# Creacio d'un servidor Apache en detach amb propagació de ports.
#
# 1)Creacio de Docker file, imprescindible afegir: apachectl -k start -X, per tal es generi en foreground
#
# 2)Creacio de index.html, amb missatge per tal d'accedir al nostre web
#
# 3)A l'hora d'executar el container(docker run...), enrecordar-nos com fer propagacio de ports
#	-p (port a escollir):80 *imatge*
#
