# M09UF2E1 - Primers threads i recull d'informació

### Exercici 1: esbrinar quantes línies té un fitxer de text (grans i petits)

- Escriu una funció que obri un fitxer de text i compti quantes línies té.
- Crea un Thread que compti i mostri quantes línies té un fitxer (reutilitza el codi anterior). El nom del fitxer serà un atribut del Thread de tipus String.
- Crea una classe de Prova que crida a 3 threads per esbrinar quantes línies té cada fitxer. Proveu amb fitxers grans i petits.

### Exercici 2: recull d'informació. Redacta un document tot responent, una a una, les següents preguntes:

- Revisa la documentació de Microsoft c# Thread. Quins mètodes de la classe Thread troves que pots necessitar si vols fer concurrència, que fan i en quin cas ho faries servir?
- Esbrina que és la instrucció Yield i per a que pot ser útil en concurrència.
- Defineix les classes 
- Interface IEnumerator
- Interface IEnumerable
