# Úloha č. 1: Blikněte své jméno morseovkou

## Zadání
Na desce je zespodu dioda, použitá v příkazu “blink”. Příklad upravte tak, aby deska morseovkou blikala vaše jméno.

Snažte se pracovat pěkně, morseovku ještě využijeme, takže si rovnou připravujte pěkný kód členěný do knihoven apod.

## Co je cílem
Seznámit se deskou, vývojovým prostředím, nápovědou a všemi doprovodnými jevy. 
Vytvořte si účet v mbed.com; vyzkoušejte online programátor, kdo má Windows, může zkusit instalovat aplikaci s vývojovým prostředím.
