Ovaj repozitorij sadrži python skriptu koja broji koliko puta se pojedina riječ pojavljuje u tekstualnoj datatoteci. Rezultat bi trebao biti dictionary gdje uz svaku riječ (key) stoji broj ponavljanja riječi (value). Međutim, skripta ima bugove i ne radi kako je zamišljeno.
U skripti je na svaku naredbu print dodana zagrada jer je falila, raw_input se ne koristi pa je zamjenjen sa input i naziv datoteke koji se predavao funkciji opet je bio krivo napisan pa je ispravljen.