Rain_javascript

Maker:
De maker voor de regenfilter is, Maik Backx.

Gebruik:
Deze regenfilter zal gebruikt worden voor de 'Social Wall' voor FHICT.

Gebruikte externe library:
De gebruikte externe library voor de regenfilter is de externe libary 'three.min.js'.

Gebruikte afbeeldingen:
Voor deze regenfilter is één .png afbeelding gebruikt, namelijk de cloud.png.
