
## سناریو : 
## سناریوی استفاده از برنامه :
* هدف : 

سناریویی که نحوه ی استفاده ی کاربر از سیستم را نشان میدهد.

* اشخاص : 

هر فردی که نیاز به استفاده از سیستم را دارد.
* تجهیزات : 

یک کامپیوتر با سخت افزار معمولی
* سناریو :

1.کاربر برنامه را باز میکند.

2.کاربر نام کاربری و پسورد خود را وارد سیستم میکند.

3.کاربر  روی دکمه ورود به سیستم کلیک میکند.

4.کاربر وارد سایت میشود.

5.کاربر عملیات مورد نظر خود را انتخاب میکند.

6.کاربر عملیات مورد نظر خود را انجام میدهد.

7.کاربر از حساب کاربری خود خارج میشود.

8.کاربر از سیستم خارج میشود.
