## سیستم ثبت اطلاعات سازمان بهزیستی

به کمک نرم افزار سازمان بهزیستی میتواند تمامی اطلاعات خود را ثبت و مدیریت نماید.


## ویژگی های کلیدی نرم افزار :
1. جلوگیری از اتلاف وقت
2. مدیریت اسان و افزایش رضایت مشتریان
3. صرفه جویی در هزینه


## تحلیل و طراحی پروژه :

* با استفاده از یک سناریو به بررسی کامل خدمات ارائه شده از دید کاربر میپردازیم. [سناریو ها](documentation/SCENARIO.md)

*  [نیازمندی های پروژه](documentation/REQUIREMENTS.md)
## فاز های توسعه  پروژه:
1. بخش نمایش اطلاعات 

2. بخش ویرایش اطلاعات 

3. بخش اضافه کردن اطلاعات 

4. بخش حذف کردن اطلاعات


## توسعه دهندگان
|نام و نام خانوادگی|   ID     |
|:---------------|:---------------|
|     mahla.agheli    | @mahla.agheli |
|     asma.alinaghizade     | @asma.alinaghizade |  


