## نیازمندی‌های تابعی (functional)

1. ثبت نام مشتری
2. حذف مشتری
3. جستجو مشتری
4. ثبت سفارش جدید
5. حذف سفارش
6. جستجو سفارش
7. ثبت محصولات
8. حذف محصولات
9. جستجو محصولات
10. ثبت محصولات فروخته شده
11. جستجو محصولات فروخته شده
12. گزارش گیری


## نیازمندی های غیر تابعی (non-functional)

1.  واسط کاربری طراحی مناسب و کاربر پسندی داشته باشد.
2. نرم افزار از امنیت کافی برخوردار باشد.
3. پشتیبانی از زبان فارسی. 
