---
layout: fandogh
id: source-intro
title: مقدمه
sidebar_label: مقدمه 
---

فندق همیشه سعی در ساده سازی توسعه و نگهداری نرم‌افزارها دارد تا کاربران بتوانند بیشتر زمان خود را بر روی کسب و کار و یا پروژه‌های اصلی خود قرار دهند تا بیشتر درگیر نگهداری و تنظیمات سرور‌ها و برنامه کنند.

برای این منظور بخش جدیدی به فندق اضافه شده است تا کاربران بتوانند بیشتر زمان خود را صرف توسعه محصول خود کرده و کمترین نگرانی و درگیری را در رابطه با مدیریت منابع زیرساختی و تنظیمات سرور‌ها داشته باشند.

البته داکر بخش کوچکی از ماجرا است٬آماده سازی پروژه‌ها برای محیط عملیاتی کار چندان ساده‌ای نیست٬ نکات زیادی می‌بایست در نظر گرفته شود که ممکن است هر کدام از آنها٬ از دید کاربر پنهان بماند و موجب شود که سرویس ایشان به درستی عمل نکند و یا به کندی عمل کند.

فندق سعی می‌کند best practice ها یا به بیان دیگر بهترین روش‌های استقرار سرویس‌هایی که از فریم‌ورک‌های مشهور استفاده می‌کنند را به صورت پیش‌فرض پیاده سازی کند تا شما به راحتی هر چه تمام‌تر و با بالاترین استانداردها بتوانید پروژه‌های خود را راه ‌اندازی نمایید.

### لیست فریمورک‌هایی که در حال حاضر پشتیبانی می‌شوند 
|نام سورس|لینک|
|---	|---	|
| Static Website|[مشاهده](https://docs.fandogh.cloud/docs/source-static.html)
| Django|[مشاهده](https://docs.fandogh.cloud/docs/source-django.html)
<br>
