---
layout: fandogh
id: service-manifest
title: مانیفست سرویس
sidebar_label: مانیفست سرویس
---

## مانیفست سرویس چیست؟
دیپلوی کردن سرویس‌ها بسته به تنظیماتی که حین دیپلوی سرویس مشخص می‌کنید می‌تواند پیچیده شود و انجام این کار با استفاده از `fandogh service deploy` برای تعداد زیادی سرویس کاملا خسته‌کننده بوده و همچنین احتمال خطا در تنظیمات را هم بالا می‌برد.
به همین دلیل امکانی در نظر شده است تا شما مشخصات سرویسی که قرار است ساخته شود را در یک فایل با فرمت و ساختار مشخص می‌نویسید که ما به آن **مانیفست** می‌گوییم و هر بار که فایل را از طریق `fandogh service apply` در اختیار CLI قرار دهید، سرویس مورد نظر شما با مشخصات نوشته شده در مانیفست٬ ایجاد **یا با ویژگی‌های جدید به روزرسانی** می‌شود.
به عنوان مثال اگر فایل manifest خود را با نام `api-v1.2.yaml` ذخیره کرده باشید، می‌توانید با دستور زیر آن را دیپلوی کنید.
```
fandogh service apply -f api-v1.2.yaml
```
## ساختار مانیفست سرویس
اگر قبلا با CLI برای دیپلوی سرویس‌های مورد نیازتان کار کرده باشید احتمالا بیشتر قسمت‌های مانیفست به نظر شما آشنا می‌آید، در غیر اینصورت هم نگران نباشید، مانیفست بسیار ساختار ساده‌ای دارد و در این مستند سعی شده تا توضیحات دقیقی هم فراهم شود.
فرمت فایل‌های مانیفست [Yaml](https://www.tutorialspoint.com/grav/grav_yaml_syntax.htm) است درست مثل Json  فقط شمایل متفاوتی دارد و به نسبتا خواناتر است.
به ازای هر سرویس لازم است شما یک آبجکت بنویسید که فیلد‌های زیر را دارا باشد:
 #### kind
 نوع سرویسی که قصد دیپلوی آن را دارید، انواع سرویس این موارد هستند:
 ###### ExternalService
  این مورد برای سرویس‌هایی که قصد دارید به طور خارجی در دسترس باشند، مثل API‌ها، قابل استفاده است.
     این نوع سرویس‌ها مشابه حالت پیشفرض دستور  `fandogh service deploy‍`  بدون حضور سویچ `internal--‍` است.
 ###### InternalService
  این مورد برای سرویس‌هایی که داخلی هستند، و فقط  توسط سرویس‌های دیگر شما استفاده می‌شوند، مثل دیتابیس‌ها، Message brokerها و...، قابل استفاده است.
     این نوع سرویس‌ها مثل سوئیچ `internal--` در دستور `fandogh service deploy‍` هستند.
 ###### ManagedService
  از این مورد میتوان برای دیپلوی سرویس های مدیریت شده فندق مثل mysql یا Postgresql استفاده کرد.
 #### name
 نامی که برای سرویس خود انتخاب می‌کنید، این نامی است که باقی سرویس‌ها از طریق آن٬ این سرویس را پیدا می‌کنند. این مورد مشابه سوئیچ `name--` در دستور `fandogh service deploy` است.
 #### spec
این فیلد حاوی آبجکتی است که بسته به مقدار فیلد `kind` ساختار متفاوتی دارد و مشخصات سرویس شما داخل آن قرار می‌گیرد.
این ساختار کلی مانیفست است:
```
kind: ExternalService
name: some-api
spec:

```
که البته در قسمت spec باید مشخصات سرویس قرار بگیرد.
حالا مقدار فیلد `spec‍` را به ازای `kind`های مختلف بررسی می‌کنیم:
### فیلد spec در ExternalService ها
کلید‌های اصلی برای این فیلد عبارتند از:
 #### image
این فیلد باید حاوی نام و ورژن ایمیجی باشد که مایلید سرویس از روی آن ساخته شود، به مثال‌های زیر توجه کنید:
     - `my_api:7.9.1` یعنی ورژن 7.9.1 از ایمیج my_api  که [قبلا در فندق منتشر](https://docs.fandogh.cloud/docs/images.html) کرده اید.
     - `library/nginx:latest` یعنی ورژن latest  از ایمیج nginx که در رجسیتری docker hub قرار دارد.
     -‍ `docker-registry.my-company.com:5000/my-api:2.3` یعنی ورژن 2.3 از ایمیجی که در یک رجیستری دلخواه قبلا push کرده‌اید.

> توجه داشته باشید اگر این رجیستری private است و نیاز به credential دارد [باید secret مورد نیاز را
> بسازید](https://docs.fandogh.cloud/docs/secret.html#docker-registry) و حتما فیلد `image_pull_secret` را در مانیفست مشخص کنید.

 #### image_pull_policy
زمانی که از رجیستری‌های خارجی استفاده می‌کنید بسته به اینکه چطور ورژن‌های مربوط به تصاویر خود را مدیریت می‌کنید٬ ممکن است نیاز پیدا کنید همیشه٬  صرف‌نظر از اینکه image روی  سرور فندق وجود داشته باشد یا نه٬ حتما دوباره ایمیج از رجیستری دریافت شود، برای این کار باید این فیلد را روی مقدار `Always‍` ست کنید، حالت پیشفرض این فیلد `IfNotPresent`  است.

 #### image_pull_secret
 زمانی که قرار است ایمیج مربوط به سرویس از یک رجیستری خارجی private دریافت شود(pull شود) لازم است [از قبل Secret مربوط به رجیستری را ساخته باشید](https://docs.fandogh.cloud/docs/secret.html#docker-registry) و نام secret را اینجا مشخص کنید.
 
 #### replicas
در این فیلد می‌توانید مشخص کنید که چند instance از سرویس مورد نظرتان نیاز دارید، به طور پیشفرض مقدار این فیلد 1 است.

 #### port
از طریق این فیلد مشخص می‌کنید که درخواست‌هایی که کاربران به پورت ۸۰ ( یا ۴۴۳) ارسال می‌کنند باید به کدام پورت از سرویس شما هدایت شوند.به عنوان مثلا اگر یک اپ NodeJS دارید که روی پورت ۳۰۰۰ اجرا شده و می‌خواهید درخواست‌های HTTP از پورت 80 به پورت3000 آن سرویس هدایت شود، از طریق فیلد port باید این موضوع رو مشخص کنید.
البته به طور پیش‌فرض پورت ۸۰ همیشه در نظر گرفته میشه و اگر سرویس مورد نظرتان روی پورت ۸۰ سرویس‌دهی می‌کند، نیاز ندارید این فیلد را مشخص کنید.

 #### command
 از طریق این فیلد می‌توانید دستوری که میخواهید در زمان ساخته شدن یک سرویس٫ بر روی کانتینر مورد نظرتان اجرا شود را مشخص نمایید.
 برای مثال برای آنکه در هنگام ساخت کانتینر یک فایل با نام **main** توسط کامپایلر پایتون کامپایل و اجرا شود از دستور `python main.py` استفاده می‌کنیم٬ ولی برای آنکه این دستور برای فندق قابل فهم باشد٬‌باید آن را به صورت آرایه مانند دستور زیر در فایل مانیفست قرار دهیم:
 ```
 command:
  - python
  - main.py
 ```
 #### command_args
 در برخی موارد ممکن است `command` دارای یک یا چند آرگمان باشد٬ به همین دلیل برای آنکه آرگمان‌ها را به `command` پاس دهیم نیاز است تا به صورت آرایه آن‌ها را در مانیفست بنویسیم.
 برای مثال دستور `printenv` را در نظر بگیرید:
 
  ```
 command:
  - printenv
 command_args:
  - FANDOGH_ENV
  - MY_ENV
 ```
 در این دستور به کانتینر گفته‌ایم که بعد از اجرا در اولین دستور مقادیر **FANDOGH_HOST** و **MY_ENV** را نمایش دهد.
 
> چند نکته مهم در رابطه با استفاده از command و command_args

> اگر از دستور command و command_args استفاده نکنید٬ دستور پیش فرض موجود در Docker Image اجرا خواهد شد. <br><br>
> اگر از دستور command استفاده کنید ولی command_args را وارد نکنید٬ command اجرا خواهد شد و CMD و ENTRYPOINT تعریف شده در Docker Image نادیده گرفته خواهند شد. <br><br>
> اگر تنها command_args را وارد نمایید٬ دستور ENTRYPOINT داخل Docker Image شما با argهای جدید اجرا می‌شود. <br><br>
> اگر از هر دو دستور command و command_args استفاده نمایید٬‌آنگاه دستورات CMD و ENTRYPOINT  تعریف شده در Docker Image شما نادیده گرفته شده و command جدید با command_argsهایی که تعریف کرده‌اید اجرا خواهند شد.<br><br>

 #### path
 اگر مایل هستید سرویس مورد نظرتان روی path خاصی درخواست‌ها را پاسخ دهد، مثلا از یک سرویس wordpress به عنوان بلاگ استفاده می‌کنید، می‌توانید از طریق این فیلد path را مشخص کنید، مثلا `/blog/`  تا فقط درخواست‌هایی که به آن مسیر ارسال شدند به وردپرس برسند و روی بقیه path ها  بتوانید سرویس‌های دیگری را اجرا کنید.
 
 #### allow_http
اگر این فیلد true باشد، به این معنی است که فندق نباید درخواست‌های HTTP را به HTTPS ریدایرکت کند. به طور پیشفرض مقدار این فیلد true است٬ تا درخواست‌های HTTP ریدایرکت نشوند.

 #### env
این فیلد یک آرایه از environment variable‌هایی است که مایلید موقع اجرای پراسس روی کانتینر مورد نظرتان set شده باشند. به این شکل می‌توانید مقادیر آن را مشخص کنید:

```
  env:
    - name: some_variable
      value: some_value

```

شما همچنین می توانید با اضافه کردن فیلد hidden به env های خود تعیین کنید که مقادیر تعیین شده نمایش داده بشوند یا خیر.

> توجه داشته باشید که تمام env ها به صورت پیش فرض hidden:false در نظر گرفته می شوند و اگر
> میخواهید مقدار فیلد نمایش داده نشود باید مقدار hidden را true قرار دهید:

```
  env:
    - name: some_variable
      value: some_value
      hidden: true

```

 #### domains
اینجا می‌توانید لیست دامنه‌هایی که می‌خواهید به این سرویس متصل کنید را مشخص کنید. مثلا سرویس مورد نظر فرانت وب‌سایت شماست و مایلید روی domain.com و www.domain.com  در دسترس باشد:
```
  domains:
     - name: domain.com
     - name: www.domain.com
```

 #### port_mapping
بعضی مواقع یک سرویس بخصوص ممکن است نیاز داشته باشد بیش از یک پورت از خود را expose کند، البته منظور expose کردن برای سرویس‌های داخل همان Namespace است، برای اینکار می‌توانید از این فیلد استفاده کنید.

> توجه داشته باشید که از طریق port_mapping نمی‌توانید پورتی را به طور
> External اکسپوز کنید، port_mapping پورت‌های یک سرویس را برای سرویس‌های
> دیگر همان namespace در دسترس قرار می‌دهد.

مثلا می‌خواهیم پورت ۸۰۸۰ کانتینر را روی پورت ۸۰۸۱ با پروتکل TCP  اکسپوز کنیم و پورت 11001 را روی پورت دیگری مثل 7701 با پروتکل UDP اکسپوز کنیم:
```
  port_mapping:
    - port: 8081
      target_port: 8080
      protocol: TCP
    - port: 7701
      target_port: 11001
      protocol: UDP
```

> توجه داشته باشید که target_port ٬ پورتی است که داخل کانتینر سرویس شما
> روی آن سرویس میدهد و port ٬ پورتی است که قرار هست بقیه سرویس‌ها
> از بیرون از طریق آن با سرویس مورد نظر تماس بگیرند.

مقدار پیشفرض برای پروتکل TCP است، پس اگر به UDP نیازی ندارید٬ نیازی نیست همیشه قید کنید .

 #### volume_mounts
همانطور که می‌دانید فندق به هر کدام از کاربران یک [فضای ذخیره‌سازی مانا](https://docs.fandogh.cloud/docs/namespaces.html#%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D8%B6%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%A7) هنگام عضویت ارائه می‌دهد که محتویات آن با از بین رفتن یا ریست شدن سرویس از بین نمی‌رود.\
این فضای ذخیره سازی همواره در مسیر `/mnt/shared-volume` در تمام سرویس‌ها در دسترسی است.
اما بعضا کاربران نیاز دارند که بخشی از این فضا را در مسیری بخصوص در دسترس قرار دهند یا به اصطلاح mount کنند.\
مثلا ایمیج رسمی MySQL در docker hub اینطور پیکربندی شده که دیتابیس و فایل‌های مرتبط را در مسیر `/var/lib/mysql` ذخیره می‌کند، برای اینکه فایل‌های MySQL در فضاذخیره‌سازی قرار بگیرد باید هنگام ساخت سرویس فندق بخشی از فضای ذخیره‌سازی را در مسیر `/var/lib/mysql‍` (یا هر مسیر مورد نظر دیگری) mount کند.\
برای رفع این نیاز شما می‌توانید در مانیفست با استفاده از volume_mounts مشخص کنید که چه بخشی از فضاذخیره‌سازی شما در چه مسیری باید در دسترس قرار بگیرد.\
به مثال زیر توجه کنید:
```
volume_mounts:
    - mount_path: /var/lib/mysql
      sub_path: mysql
```

> توجه داشته باشید که آدرس mount_path حتما باید از مسیر روت نوشته شود در غیر این صورت سرور دچار خطا خواهد شد و manifest به درستی set نمی شود.

با اضافه کردن این بخش به مانیفست سرویس یک دایرکتوری در فضای‌ذخیره‌سازی شما به نام mysql ساخته می‌شود و در نقطه /var/lib/mysql  سرویس مورد نظر شما mount می‌شود.\
شما می‌توانید از طریق sub_path  دایرکتوری‌ بخصوصی از فضای ذخیره‌سازی را مشخص کنید و به وسیله mount_path معلوم کنید که آن دایرکتوری در کجای سرویس باید mount شود.\

>توجه داشته باشید اگر که می خواهید از dedicated volume استفاده کنید می توانید مانند قطعه کد زیر از متغیر volume_name استفاده کرده و نام volumeای که ساخته اید را در جلوی آن قرار دهید.

```
volume_mounts:
    - mount_path: /var/lib/mysql
      sub_path: mysql
      volume_name: my-volume
```

 #### resources
از طریق این فیلد می‌توانید مشخص کنید که چه مقدار منابع نیاز دارید. ساختار این فیلد به این شکل است:
```
  resources:
    memory: 200Mi
```
که 200Mi یعنی ۲۰۰ مگابایت فضای رم که باید به این سرویس تخصیص داده شود و شما می‌توانید هر مقداری که نیاز دارید را مشخص کنید. مثلا برای ۱ گیگ باید 1024Mi بنویسید.

 #### readiness_probe و liveness_probe
پایداری سرویس شما در گروی این است که فندق بتواند به درستی سلامت و آمادگی آن را تشخیص دهد.
در بسیاری از موارد بدون همکاری سرویس شما امکان اینکه این امر به طور دقیق انجام شود وجود ندارد٬
به همین دلیل، امکانی در manifest وجود دارد که از طریق آن می‌توانید یک API در اختیار فندق قرار دهید تا از طریق آن API فندق بتواند از صحت و آمادگی سرویس شما مطلع شود.
روش کار به این شکل است که یک HTTP API مشخص می‌کنید که فندق آن را در بازه‌های زمانی مشخص فراخوانی می‌کند و اگر با کد 200 پاسخ دریافت کند به معنی سلامت سرویس شماست و در غیر اینصورت یعنی سرویس دچار مشکل شده است.

```
  liveness_probe:
    initial_delay_seconds: 12
    period_seconds: 60
    timeout_seconds: 12
    http_get:
      path: "/are-you-live"
      port: 80
  readiness_probe:
    initial_delay_seconds: 5
    period_seconds: 10
    timeout_seconds: 12
    http_get:
      path: "/are-you-ready"
      port: 80
```
در مثال بالا در ابتدا قبل از اینکه فندق ترافیک را به سمت سرویس شما هدایت کند، از طریق فراخوانی pathای که در قسمت readiness_probe مشخص کردید از آمادگی سرویس شما برای دریافت ترافیک اطمینان حاصل می‌کند.
سپس بعد از راه‌اندازی سرویس به اندازه `initial_delay_seconds` صبر می‌کند و سپس در بازه های زمانی مشخص شده توسط `period_seconds`  بر حسب ثانیه، از طریق فراخوانی path ، مثلا  `/are-you-live` ، سلامت سرویس را بررسی می‌کند و در صورتی که بعد از گذشت `timeout_seconds`  در صورتی که پاسخ٬ با کدی غیر از ۲۰۰ دریافت کند سرویس را restart می‌کند.

> readiness_probe برای سرویس‌هایی که زمان نیاز دارند تا به طور کامل لود شوند، بسیار کاربردی است.

### فیلد‌ spec در InternalServiceها
فیلد spec در InternalService ها کاملا مشابه فیلد spec در ExternalService هاست٬ به جز اینکه فیلد‌های زیر را ندارد:
- port
- path
- allow_http
- domains

### فیلد spec در ManagedServiceها
 #### service_name
از طریق این فیلد مشخص می‌کنید کدام یک از managed-service های فندق را قصد دارید ایجاد کنید، برای مشاهده انواع managed-service‌ها به [این بخش](https://docs.fandogh.cloud/docs/managed-services.html#%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-managed-service) رجوع کنید.
 #### version
از طریق این فیلد مشخص می‌کنید برای سرویس انتخاب شده کدام ورژن را مایل هستید دیپلوی کنید.
 #### parameters
هر managed-service مجموعه‌ای پارامتر‌های پیکربندی را دارد که می‌توانید از طریق این قسمت مشخص کنید مثلا برای یک سرویس mysql می‌توانیم این موارد را مشخص کنیم:
```
  parameters:
    - name: phpmyadmin_enabled
      value: true
    - name: mysql_root_password
      value: root
    - name: volume_name
      value: YOUR_VOLUME_NAME
```

 #### resources
از طریق این فیلد می‌توانید مشخص کنید که چه مقدار منابع نیاز دارید، ساختار این فیلد به این شکل است:
```
  resources:
    memory: 200Mi
```
که 200Mi یعنی ۲۰۰ مگابایت فضای رم باید به این سرویس تخصیص داده شود. شما می‌توانید هر مقداری که نیاز دارید را مشخص کنید. مثلا برای ۱ گیگ باید 1024Mi بنویسید.

### قابلیت استفاده از متغیر در manifest
شما می‌توانید در داخل manifest از متغیر‌های مختلف استفاده کنید و هنگام فراخوانی دستور `fandogh service apply` مقدار متغیر‌ها را مشخص کنید.
به عنوان مثلا تصور کنید، مقدار Environment variable‌ای مثل DB_PASSWORD را مایل نیستید در فایل manifest بنویسید، برای این کار می‌توانید به این شکل عمل کنید:
```
kind: ExternalService
name: hello-world
spec:
  image: registry.my-comapny.com:5000/golabi/api:v1
  image_pull_policy: Always
  image_pull_secret: "private-registry-secret"
  replicas: 4
  port: 8080
  env:
    - name: DB_PASSWORD
      value: ${DB_PASSWORD}
```
اگر دقت کنید مقداری که برای DB_PASSWORD مشخص شده `{DB_PASSWORD}$` است یعنی این مقدار یک متغیر است.
بعدا هنگام دیپلوی باید مقدار این متغیر را مشخص کنید:
<br/>
**۱- Inline Param**
در این روش شما باید مقدار environment variable را در ادامه دستور apply مانند قطعه کد زیر قرار دهید.
```
fandogh service apply \
-f my-api-manifest.yaml \
-p DB_PASSWORD=somelongunpredictablestring
```
<br/>
**۲- OS Environment Variable**
در این روش شما می توانید از environment variable هایی که از قبل بر روی محیط خود ایجاد کرده اید استفاده کنید. مزیت این روش نسبت به روش Inline Param در این است که فقط شما باید نام varaibleای که از قبل بر روی محیط خود ایجاد کرده اید را بعد از p- قرار دهید.
برای مثال اگر شما از قبل در محیط خود DB_PASSWORD   را export کرده بودید و حالا همین متغیر را در مانیفست خود استفاده کرده اید٬ مانند دستور زیر باید در ادامه دستو apply بنویسید p DB_PASSWORD-  تا خود cli مقدار این متغیر را از روی محیطی که بر روی آن در حال اجرا می باشد بخواند.
```
fandogh service apply \
-f my-api-manifest.yaml \
-p DB_PASSWORD
```

### قابلیت دیپلوی چند سرویس از طریق یک مانیفست 

در صورتی که پروژه شمااز چند سرویس تشکیل شده و این سرویس‌ها رابطه نزدیکی با یکدیگر دارند٬ شاید بهتر باشد که به جای داشتن فایل مانیفست به تعداد سرویس‌ها٬ یک فایل مانیفست داشته باشید که شامل تنظیمات تک تک این سرویس‌ها باشد.
در مانیفست فندق شما می‌توانید تعریف سرویس‌ها را با جدا کننده ‍`---` از یکدیگر جدا کنید و بدین شکل چند سرویس  را داخل یک مانیفست تعریف کنید.

>   توجه داشته باشید که تنها سرویس‌هایی که تغییری در تعریف مانیفست‌ آنها وجود داشته redeploy خواهند شد و سرویس‌هایی که تغییری در مانیفست‌ آنها رخ نداده٬ به اجرای خود ادامه خواهند داد.

برای مثال اگر قصد راه اندازی یک CMS مانند wordpress بر روی فندق را داشته باشید کافی است مانیفست زیر را apply کنید:

```
kind: ManagedService
name: wordpress-db
spec:
  service_name: mysql
  version: 5.7
  parameters:
    - name: phpmyadmin_enabled
      value: true
    - name: mysql_root_password
      value: some_long_unpredictable_string

  resources:
      memory: 200Mi

---

kind: ExternalService
name: my-blog
spec:
  image: library/wordpress:latest
  port: 80
  env:
    - name: WORDPRESS_DB_HOST
      value: wordpress-db
    - name: WORDPRESS_DB_PASSWORD
      value: some_long_unpredictable_string
```


## نمونه مانیفست برای انواع سرویس

### نمونه مانیفست برای ExternalService
```
kind: ExternalService
name: hello-world
spec:
  image: registry.my-comapny.com:5000/gerdoo/hello-world:v1
  image_pull_policy: Always
  image_pull_secret: "private-registry-secret"
  replicas: 4
  port: 8080
  path: /hello-world/
  allow_http: false
  env:
    - name: DEBUG
      value: 1
    - name: API_KEY
      value: SOME_LONG_RANDOM_STRING

  domains:
     - name: hello-world.my-company.com
     - name: hw.my-company.com

  port_mapping:
    - port: 8081
      target_port: 8081
      protocol: tcp
  resources:
    memory: 100Mi
  volume_mounts:
    - mount_path: /var/lib/mysql
      sub_path: mysql
  liveness_probe:
    initial_delay_seconds: 12
    period_seconds: 60
    timeout_seconds: 12
    http_get:
      path: "/are-you-live"
      port: 80
  readiness_probe:
    initial_delay_seconds: 5
    period_seconds: 10
    timeout_seconds: 12
    http_get:
      path: "/are-you-ready"
      port: 80
```
### نمونه مانیفست برای InternalService
```
kind: InternalService
name: cache
spec:
  image: library/redis:latest
  image_pull_policy: IfNotPresent
  replicas: 1
  env:
    - name: VERSION
      value: v1
  port_mapping:
    - port: 6379
      target_port: 6379
      # default protocol is TCP
  resources:
    memory: 400Mi
  volume_mounts:
    - mount_path: /var/lib/mysql
      sub_path: mysql
  liveness_probe:
    initial_delay_seconds: 12
    period_seconds: 60
    timeout_seconds: 12
    http_get:
      path: "/are-you-live"
      port: 80
  readiness_probe:
    initial_delay_seconds: 5
    period_seconds: 10
    timeout_seconds: 12
    http_get:
      path: "/are-you-ready"
      port: 80
```
### نمونه مانیفست برای ManagedService
```

kind: ManagedService
name: db
spec:
  service_name: mysql
  version: 5.7
  parameters:
    - name: phpmyadmin_enabled
      value: true
    - name: mysql_root_password
      value: some_long_unpredictable_string

  resources:
      memory: 800Mi

```
