---
layout: fandogh
id: proxy-managed-service
title: Proxy
sidebar_label: Proxy
---
### ![Proxy](/img/docs/proxy-managed-service.png "Proxy")

هنگامی که شما سرویس‌های خود را دیپلوی می‌کنید٬ سکو ترافیک خروجی سرویس شما را بر روی IP های متفاوتی برمی‌گرداند.<br>این حالت در برخی شرایط که نیاز به یک IP آدرس مشخص وجود دارد٬ کار را کمی دشوار می‌کند.<br>برای اینکه بتوانید از این مشکل جلوگیری به عمل آورید می‌توانید از Proxy Managed Service استفاده کنید. تنها کافی‌ است با استفاده از دستور ``fandogh managed-service deploy proxy 1 -c service_name proxy-server``  یک سرویس Proxy ایجاد کرده و داخل سرویسی که می‌خواهید ترافیک خروجی آن بر روی range ip مشخصی قرار گیرد تنظیم می‌کنید که این سرویس٬ responseهای خود را به **proxy-server:3128** هدایت  کند.<br>
برای اینکه بتوانید این سرویس را دیپلوی کنید٬ پارامتر‌های زیر را می‌توانید مشخص کنید:
|کانفیگ|نوع|پیش‌فرض|توضیح|
|---	|---	|---	|---	|
|service_name| string| proxy| نامی که برای سرویس مایلید در نظر گرفته شود|


### Deploy With Manifest
  

شما همچنین می توانید برای اجرای راحت تر سرویس های مدیریت شده از [مانیفست](https://docs.fandogh.cloud/docs/service-manifest.html) همانند مثال زیر استفاده کنید.

```
kind: ManagedService
name: proxy-server
spec:
  service_name: proxy
  version: latest
  resources:
      memory: 800Mi
```
