# bazy_danych_lab7_zad1

Przed rozpoczęciem urochomiłam mongodb na dockerze. Zaimportowałam plik data.json do bazy mongodb "test_example".

Wszystkie funkcje są w pliku mern/server/routes/record.js

Przykładowe testy umieściłam w mern/server/requests.js