1.Метод об'єкту – це функція, яка є властивістю цього об'єкту. Іншими словами, це дії або поведінка, яку об'єкт може виконувати. Методи дозволяють об'єктам маніпулювати своїми даними або взаємодіяти з іншими об'єктами. Наприклад, у об'єкті 'product' метод 'getPriceWithDiscount' обчислює та повертає ціну з урахуванням знижки.

2.Значення властивості об'єкта може мати будь-який тип даних, зокрема:
Примітивні типи: число (number), рядок (string), булевий тип (boolean), null, undefined, символ (symbol), великий int (bigint).
Посилальні типи: об'єкти (object), масиви (array), функції (function).
Інші спеціалізовані типи: дати (Date), регулярні вирази (RegExp), карти (Map), множини (Set), та інші.

3.Посилальний тип даних означає, що об'єкти зберігаються і маніпулюються за допомогою посилань, а не значень. Коли ви присвоюєте змінній об'єкт або передаєте об'єкт у функцію, ви передаєте посилання на цей об'єкт, а не сам об'єкт. Це означає, що зміни, внесені в об'єкт через одну змінну, будуть відображені у всіх інших змінних, які посилаються на цей же об'єкт.
