1.Цикл в програмуванні — це конструкція, яка дозволяє повторювати виконання блоку коду певну кількість разів або до тих пір, поки виконується певна умова. Цикли корисні для автоматизації завдань, які потребують багаторазового виконання схожих дій.
2.В JavaScript є декілька видів циклів:
for: Використовується для виконання блоку коду певну кількість разів. Ключові слова: 'for', 'break', 'continue'.

while: Виконує блок коду, поки умова є істинною. Ключові слова: 'while', 'break', 'continue'.

do...while: Виконує блок коду хоча б один раз, а потім продовжує виконувати, поки умова є істинною. Ключові слова:'do', 'while', 'break', 'continue'.

3.Основна різниця між циклом 'do...while' та 'while' полягає у порядку виконання перевірки умови та тіла циклу:

while: Спочатку перевіряє умову, і якщо вона є істинною, виконує тіло циклу. Якщо умова є хибною з самого початку, тіло циклу жодного разу не виконається.
do...while: Спочатку виконує тіло циклу, а потім перевіряє умову. Тіло циклу виконається хоча б один раз, незалежно від початкового значення умови.
