1.Оператори в JS — це спеціальні символи або ключові слова, які використовуються для виконання операцій над значеннями і змінними.

Арифметичні оператори:
'+'(додавання)
'-'(віднімання)
`*`(множення)
'/' (ділення)
'%' (остача від ділення)
`**`(піднесення до степеня)
'++' (інкремент: збільшує значення на 1)
'--' (декремент: зменшує значення на 1)

Оператори порівняння:
'==' (рівність за значенням)
'===' (строга рівність: рівність за значенням і типом)
'!=' (нерівність за значенням)
'!==' (строга нерівність: нерівність за значенням і типом)
'>'(більше)
'<' (менше)
'>=' (більше або дорівнює)
'<=' (менше або дорівнює)

Логічні оператори:
'&&' (логічне "і")
'||' (логічне "або")
'!' (логічне "не")

2.Оператори порівняння в JS використовуються для порівняння двох значень і повертають логічне значення ('true' або 'false') залежно від результату порівняння.

Ось приклад оператора порівняння:

Рівність (==):
Порівнює два значення на рівність, виконуючи неявне приведення типів при необхідності.

console.log(5 == '5'); // true
console.log(5 == 5); // true
console.log(5 == 6); // false

3.Операції присвоєння в JavaScript використовуються для зберігання значень у змінних. Основний оператор присвоєння — це =, але є й інші, які поєднують присвоєння з іншими операціями, такими як додавання, віднімання, множення тощо.

Основні оператори присвоєння
Просте присвоєння (=):
Присвоює значення правого операнда змінній зліва.

let x = 5; // Присвоєння значення 5 змінній x

Комбіновані оператори присвоєння
Присвоєння з додаванням (+=):
Додає правий операнд до лівого операнда і присвоює результат змінній.
let x = 5;
x += 3; // Еквівалентно x = x + 3; результат: x = 8
