1.Метод `forEach` виконує задану функцію один раз для кожного елемента в масиві. Він перебирає масив і для кожного елемента викликає функцію з трьома аргументами: значенням елемента, індексом елемента та самим масивом. `forEach` не повертає новий масив, і не може бути перерваним (тобто не можна скористатися `break` або `return`, щоб зупинити ітерацію).

2.Методи, які мутують існуючий масив:

`push()` — додає один або кілька елементів в кінець масиву.
`pop() `— видаляє останній елемент масиву.
`shift()` — видаляє перший елемент масиву.
`unshift()` — додає один або кілька елементів на початок масиву.
`splice()` — додає, видаляє або замінює елементи в масиві.
`sort()` — сортує елементи масиву на місці.
`reverse()` — змінює порядок елементів масиву на протилежний.

Методи, які повертають новий масив:

`map()` — створює новий масив, викликаючи задану функцію для кожного елемента.
`filter()` — створює новий масив з усіма елементами, що пройшли перевірку в наданій функції.
`slice()` — повертає новий масив, який містить копію частини оригінального масиву.
c`oncat()` — повертає новий масив, що складається з цього масиву та інших масивів/значень.

3.Для перевірки, чи є змінна масивом, можна використовувати метод
`Array.isArray()`

4.`map()` слід використовувати тоді, коли потрібно створити новий масив, трансформуючи кожен елемент оригінального масиву. `map()` повертає новий масив з результатами виклику наданої функції для кожного елемента.
`forEach()` краще використовувати, коли потрібно просто виконати якусь операцію для кожного елемента масиву, але не потрібно повертати новий масив. `forEach()` не повертає результат і зазвичай використовується для побічних ефектів (наприклад, для логування).
Використання `map()` замість `forEach()` не має сенсу, якщо результат новоствореного масиву не використовується. Навпаки, використання
`forEach()` замість `map()` буде неефективним, якщо вам потрібно створити новий масив.
