
2.1 Для того, щоб додати нове домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab, є кілька кроків:

Створити новий репозиторій на Gitlab.com.
Клонувати новий репозиторій на свій комп'ютер за допомогою команди git clone "URL репозиторію".
Перейти до папки з клонованим репозиторієм за допомогою команди cd "назва папки".
Додати нове домашнє завдання до репозиторію, скориставшись необхідними файлами та командами Git, наприклад:
Створити новий файл за допомогою touch "назва_файлу"
Додати новий файл до стейджу за допомогою git add "назва_файлу".
Закомітити зміни за допомогою git commit -m "Додано нове домашнє завдання".
Відправити зміни на Gitlab за допомогою git push origin master (або іншої гілки, якщо ви працюєте з іншою гілкою).
2.2 Для того, щоб додати існуюче домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab, виконайте такі кроки:

Створити новий репозиторій на Gitlab.com.
Клонувати новий репозиторій на свій комп'ютер за допомогою команди git clone "URL репозиторію".
Перейти до папки з клонованим репозиторієм за допомогою команди cd "назва папки".
Скопіювати існуючі файли домашнього завдання в папку репозиторію.
Додати файли до стейджу за допомогою команди git add "назва_файлу".
Закомітити зміни за допомогою git commit -m "Додано існуюче домашнє завдання".
Відправити зміни на Gitlab за допомогою git push origin master (або іншої гілки, якщо ви працюєте з іншою гілкою).