## Теоретичні питання
1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.

Метод forEach відноситься до ітераційних методів, який для кожного елемента в масиві, якому присвоєно значення, в порядку зростання індексу викликиає колбек функцію один раз. 


2. Як очистити масив?

Найпростіший спосіб це скоротити кількість елементів до нуля через arr.length = 0;


3. Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?

через метод Array.isArray(value), він повертає true якщо масив та falsr якшо ні.

