## Теоретичні питання
1. Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.
Цикли необхідні для виконання повторюваних математичних чи інших команд в коді. За допомогою циклів можна забезпечити виконання ідентичних функцій із різними змінними чим значно спростити код та зменшити навантаження на сервер.


2. Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.
В попередній домашній роботі я використовував цикл do-while для того щоб перевірити умову коли користувач не вводить дані про своє імʼя та вік.

На практичному занятті ми використовували цикл for створення функції-сумматора чисел.


3. Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?

Явне перетворення відбувається за допомогою функції перетворення parseInt, parseFloat чи String.

Неявне перетворення відбувається автоматично при виконанні операцій, до прикладу при операції додавання між числом та рядком.