## Теоретичні питання
1. Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)

DOM - це програмний інтерфейс, що відображеє структуру html чи xml-документа як дерево об'єктів. За допомогою DOM можна втклнувати маніпуляції і зміну елементрів, атрибутів і тексту. 


2. Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?

innerHTML: властивість повертає або встановлює HTML-вміст елемента. Ця властивість дозволяє отримучати чи змінювати структуру всередині елемента (" включаючи теги, текст та атрибути. Наприклад, element.innerHTML"), а точніше структури HTML

innerText: властивість повертає або встановлює текстовий вміст елемента, ігноруючи будь-які HTML-теги всередині. 

3. Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?

- за допомогою ідентифікатора (#ID): Якщо є елемент з унікальним ідентифікатором, можна отримати до нього доступ за допомогою document.getElementById(). 
За допомогою класу (Class): Якщо у вас є елементи з однаковим класом, ви можете використовувати document.getElementsByClassName() або document.querySelector() для отримання доступу до них. Наприклад, var myElements = document.getElementsByClassName("myClass"); або var myElement = document.querySelector(".myClass");.

- за допомогою тегу або селектора CSS: Можна використовувати document.getElementsByTagName() або document.querySelector() з тегом або селектором CSS для отримання доступу до відповідних елементів;

- за допомогою інших методів DOM-об'єктів: Є інші методи, такі як document.getElementsByName(), document.querySelectorAll(), document.querySelector(), що дозволяють вам звертатися до елементів на сторінці за допомогою різних властивостей, атрибутів або селекторів.

Який спосіб кращий, на мою думаку це залежить від конкретної ситуації та вимог проекту. Якщо є унікальний ідентифікатор для елемента, використання getElementById() є швидшим та ефективнішим. Якщо у вас є класи, теги або складніші селектори, використання getElementsByClassName(), getElementsByTagName() або querySelectorAll() може бути більш зручним.
