## Теоретичні питання
1. Напишіть, як ви розумієте рекурсію. Навіщо вона використовується на практиці?
Рекурсія - це вправа програмування, коли функція викликає сама себе, тобто функцію всередині себе.

Виходячи з того, що функція передбачає поділ на декілька умов, при яких вірна умова продовжує виконання функції, а хибна повертає значення в функцію, то рекурсивна функція дозволяє розбивати складні обчислювані масиви на більш прості підфункції для виконання загальної умови.


