## Теоретичні питання
1. Опишіть своїми словами, що таке екранування, і навіщо воно потрібне в мовах програмування

екранування це прийом програмування, метою якого є використання спеціальних символів для посилення можливостей пошуку. 
Тобто для того, что знайти певний символ, необхідно додати до умови спец. символ, до прикладу /.

2. Які засоби оголошення функцій ви знаєте?

оголосити функцію можна:
- з допомогою ключового слова function + імʼя функції, (список, параметрів, функції) та {інструкції, які мають бути виконаня після виклику функції}
function extraFunction () {}
- через вираз фунції
const extraFunction = easyFunction () {}
- через стрілкові функції 
через const extraFunction = () => {}
- через методи обʼєктів
constt object = {
    extraFunction: easyFunction() {}
}
- ще є так звині конструктори функції 
function extraFunction () {
    const easyFunction = new extraFynction ();
}


3. Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?

Це механізм, за допомогою якого можна оголосити змінні та функції до присвоєння значень чи визначення функцій.
Оголошуємо за допомогою ключового слова const чи let, після чого використовуємо функцію перед її оголошенням (до присвоєння значення результат виконання буде undefined)


