## Теоретичні питання
1. Як можна оголосити змінну у Javascript?

Змінну можна оголосити через слово let присвоївши після нього імʼя для змінної.
Можна також оголосити змінну через слово var, але це вважається застарілим способом.

UPD: є ще незмінювання змінна const - її значення задається один раз і змінити її не можна.


2. У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?

Фунція promt передбачає відправлення запиту користучачу вікна із полем для вводу данних та двома варіантами відповіді. Тобто користувач може щось вести і підтвердити ввод чи скасувати відправлення даннх.

У випадку з confirm принцип аналогічний, за виключенням можливості введення данних користувачем. Тобто тут лише підтвердження чи скасування (true or false).


3. Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.

Неявне перетворення - це такий тип перетворення значень, коли значення перетворюються автоматично не очевидним способом через особливості мови JS. Частіше це відбувається тоді коли нестроге порівняння, але також і за інших обставин.

Приклад:
105 + ''
1 === null
