1. Опишіть своїми словами різницю між функціями setTimeout() і setInterval()`.

З допомогою setTimeout ми можемо запустити функцію один раз через заданий проміжок часу, 
з допомогою setInterval ми можемо запускати функцію багаторазово, починаючи через заданий інтервал час і повторюючи її у цьому інтервалі.

2. Що станеться, якщо в функцію setTimeout() передати нульову затримку? Чи спрацює вона миттєво і чому?

Миттєво не спрацює, оскільки функція зарускається якнайшвидше, але після виконання поточного скрипту. Однак затримка буде мінімальною.

3. Чому важливо не забувати викликати функцію clearInterval(), коли раніше створений цикл запуску вам вже не потрібен?

оскільки setInterval продовжуватиме запускути функцію регулярно, коли це може бути вже не актуально + це займатиме додаткову памʼять.