## Теоретичні питання
1. Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
Функції необхідні для того щоб зменшити кількість коду (уникнути дублювання) та зменшити навантаження на сервер за рахунок використання інструкцій, що повторюються на сайті і можуть бути викликані в різних місцях із застосуванням змінних арументів.


2. Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.
Аргументи передаються у функцію для того щоб можна було змінити її параметри і отримати кінцевий результат фунції. Тобто саме за рахунок значень можна використовувати одну і ту саму функцію в коді для отримання іншого результату при зміні умови.


3. Що таке оператор return та як він працює всередині функції?
оператор return повертає результат виконаної функції в код, що її викликав (присвоюється результат оголошенній перемінній функції).


