## Теоретичні питання
1. Які існують типи даних у Javascript?

JS має 8 основних типів даних:
- числові (number);
- числові BigInt - для чисел більше 16 символів чи 2^53 або таке ж відʼємне значення;
- рядкові (string);
- логічні (boolean);
- порожні (null);
- невизначені (undefined);
- обʼєкти (object);
- символьні (symbol).


2. У чому різниця між == і ===?

Різниця між зазначеними операторами порівняння полягає в тому, що при першому значенні не враховується перетворення типів (typeof).
Оператор суворого порівняння спершу перевіряє тип (typeof), а далі перевіряє значення, тому він вважається більш точним.


3. Що таке оператор?

Оператор - це інструкція для обробника інформації, для управління кроками оброблення. Іншими словами оператори вказуєть мові програмування (в нашому випадку JS) яку дію необхідно зробити із значеннями.