Поясніть своїми словами, як ви розумієте, як працює прототипне наслідування в Javascript

Прототипне наслідування працює шляхом запозичення властивостей і методів з одного обʼєкту для створення інших з тими самоми властивостями.
Іншими словами ми звертаємося за шаблоном обʼєкта, копіюємо його підставляючи вже необідні нам дані.


Для чого потрібно викликати super() у конструкторі класу-нащадка?

super - фактично використовується, як звʼязуючий елемент для виклику функцій батьківського елемента, і виконання його коду.
