## Теоретичні питання
1. Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту

метод об'єкту - це функції, вбудовані в обʼєкт, що працюють із змінними всередині обʼкта і переданими йому значеннями. 

2. Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?

Значення властивості обʼєкта можуть мати тип даних: рядок, число, булевий тип, null, але може бути і інший обʼєкт. Тобто може містити будь-який тип. даних.


3. Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?

це означає, що фактично обʼєкт відсилає до певної комірки памʼяті де зберігаються властивості і їх значення, які необхідно обробляти.


