## Теоретичні питання
1. Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.

Новий HTML тег можна додати за допомогою createElement()

2. Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.

Функція insertAdjacentHTML() дозволяє вставляти html-код вказаного рядка біля вказаного елемента. 
Функція має два параметри: 

1) перший параметр вказує положення вставки відносно вказаного елемента, може мати наступні значення:
- "beforebegin": вставляє код перед вказаним елементом;
- "afterbegin": вставляє код в початок внутрішнього вмісту вказаного елемента;
- "beforeend": вставляє код в кінець внутрішнього вмісту вказаного елемента;
- "afterend": уставляє код після вказаного елемента.

2) другий параметр є рядком, що містить HTML-код, який ви хочете вставити.

3. Як можна видалити елемент зі сторінки?

видалити елемент зі сторінки можна використовуючи метод remove() або метод parentNode.removeChild():
