# Forkio

Учасники проекту:

Ростислав Єрмолаєв (виконував завдання для студента №1)
Максим Приходько (виконував завдання для студента №2)


Завдання для студента №1
- Зверстати шапку сайту з верхнім меню та   секцію People Are Talking About Fork.

Завдання для студента №2
- Зверстати блок "Revolutionary Editor", секцію "Here is what you get", секцію "Fork Subscription Pricing".

Проект створювався за допомогою Gulp та NPM пакетів. Без сторонніх бібліотек.

перелік пакетів:
browser-sync
gulp
gulp-autoprefixer
gulp-clean
gulp-clean-css
gulp-concat
gulp-imagemin
gulp-js-minify
gulp-sass
gulp-uglify
sass


Основні завдання gulp

build -  очищення "dist", переміщення тек із стилями, шрифтами та скриптом в "dist",компіляція scss в css, конкатенація та мініфікованість сss та js, оптимізація картинок
dev -  запук сервера та слідкування за змінами.
default -  виконує завдання build, а потім dev


Посилання на сайт: https://makos-one.github.io/Forkio/dist/index.html
